top of page

Adatkezelési hozzájárulás

 

A honlap használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy

 

Gyarmati Zea egyéni vállalkozó

Székhely: 6000 Kecskemét Ösvény utca 41.

Adószám: 59673134-1-23

E-mail: zeagyarmati@gmail.com

Weboldal: www.gyarmatizeajusztina.net

 

az adatait kezelje és tárolja.

 

Milyen adatokat gyűjtünk?

Weboldalunkon az Ön által megadott vagy más módon szolgáltatott személyes és nem személyes adatokat fogadunk, gyűjtünk és tárolunk. Emellett rögzítjük a számítógépe internethez való csatlakozás során használt IP-címét. Mérőeszközökkel gyűjtjük a munkameneti információkat, beleértve az oldalon mutatott válaszidőket, a különböző oldalakon töltött időt, az oldalakkal való interakciós információkat és a lapról való elkattintások módját. Kapcsolatfelvétel esetén személyazonosításra alkalmas információkat is gyűjtünk, ideértve a nevet, az e-mail címet és az üzeneket.

 

Hogyan gyűjtünk személyes adatokat?

Amikor a kapcsolatfelvételi oldalon kitölti a vonatkozó űrlapot, a folyamat részeként személyes adatokat gyűjtünk Öntől: nevet és e-mail címet. A személyes adatokat önkéntesen bocsátja rendelkezésünkre a kapcsolattartás során, éppen ezért kérjük, hogy adatai közlésekor fokozatosan ügyelj azok valódiságára, helyességére és pontosságára, mert ezekért felelős. A helytelen, pontatlan vagy hiányos adat akadálya lehet a szolgáltatásaink igénybevételének. Amennyiben nem a saját, hanem más személy személyes adatait adja meg, úgy vélelmezzük, hogy az ehhez szükséges felhatalmazással rendelkezik. Személyes információkat kizárólag az Ön által megadott konkrét célokra fogjuk felhasználni, arra, hogy e-mailes válaszban felkeressünk az üzenetével kapcsolatban. 

 

Miért gyűjtünk adatokat?

A fent említett nem személyes és személyes adatokat a következő célokra gyűjtjük:

  • A pszichológiai konzultációs és egyéb a honlapon felsorolt szolgáltatások nyújtásával kapcsolatos egyeztetés

  • Összesített statisztikai adatok és egyéb összesített és/vagy következtetett nem személyes adatok felhasználása a honlap színvonalas üzemeltetésére és fejlesztésére.

  • Az alkalmazandó törvények és szabályozások betartása.

 

Hogyan tárolja, használja és osztja meg a weboldal látogatóinak személyes információit?

Az oldal a Wix.com platformon van tárhelyezve. Az adatok tárolhatók a Wix.com adattárolójában, adatbázisaiban és az általános Wix.com alkalmazásokban. Az adatokat biztonságos szervereken tárolják tűzfal mögött.

 

Milyen sütiket használ és tárol a honlap?

 

 

 

 

 

Hogyan vonhatja vissza hozzájárulását a webhely látogatója?

Ha nem szeretné, hogy továbbra is kezeljük az adataid, lépj kapcsolatba velünk a következő e-mail címen: zeagyarmati@gmail.com.

 

Adatvédelmi irányelvek módosítása

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk ezt az adatvédelmi irányelvet, ezért kérjük, rendszeresen ellenőrizze. A változások és tisztázások azonnal hatályba lépnek a weboldalon való közzétételkor. 

 

Kérdések az adatvédelemmel kapcsolatban

A bíróság, az ügyészség és más hatóságok (pl. rendőrség, adóhivatal, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) tájékoztatás adása, adatok közlése vagy iratok rendelkezésre bocsátása miatt megkereshetnek. Ezekben az esetekben adatszolgáltatási kötelezettséget kell teljesíteni kell, de csak a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges mértékben.

 

Az Ön személyes adatait megfelelő technikai és egyéb intézkedésekkel védjük, valamint biztosítjuk az adatok biztonságát, rendelkezésre állását, továbbá óvjuk azokat a jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, sérülésektől illetve nyilvánosságra hozataltól és bármilyen egyéb jogosulatlan felhasználástól.

 

Ha bármilyen további kérdése van az adatvédelmi rendszerünkkel kapcsolatban, keressen bizalommal ezen az e-mail címen: zeagyarmati@gmail.com.

sütik
bottom of page