top of page

AZVLM

Ha kíváncsi vagy saját kollektívánk művészeti és kulturális projektjeire az elmúlt évekből, itt tájékozódhatsz!

2018-ban Jezerszky Viktóriával, Makay Annával és Mohácsi Lucával alapított kollektívánk profilja: művészeti projekteket összefogó programszervezés, kreatív koncepciók és marketing kampányok kidolgozása és megvalósítása. Szerveztünk saját eseményeket a Dürer Kertben és a Turbinában, illetve közvetítettünk programokat a Kolorádó és Bánkitó fesztiválnak, és az Ubiktúrának is.


A Bagázs Közhasznú Egyesülettel zeneíró foglalkozásokat tartottunk, amiből megszületett a roma tinédzser lányokból álló Pacekos Banda és saját zenei albumuk, az Égi Dalunk.


A rekulturalizmus az AZVLM, az Auróra és a Bánkitó Fesztivál közös kezdeményezése volt azon független kulturális szereplők összefogására, akik nem kívánnak a kultúrharcban ellenségként részt venni, azonban elutasítják a művészet szabadságát korlátozó folyamatokat.


Az AZVLM-vel részt vettünk több konferencián, beszélgetésen (UH Fest: Mi a kultúra és a szociális gazdaság viszonya?) és workshopon is, és bár jelenleg nincs aktív projektünk, a magyar kultúra helyzetére továbbra is szívügyünként tekintünk.

Kövesd az AZVLM-t az Instagramon!


bottom of page